7 aplicații de fitness pentru cei ce nu au timp să ajungă la sală

7 aplicații de fitness pentru cei ce nu au timp să ajungă la sală

Mulți au renunțat în a mai merge în sala de forță din cauza pandemiei și din încercarea de a opri răspândirea coronavirusului (Covid-19) sau pur și simplu din lipsă de timp.

Rutinele de fitness au nevoie și ele de adaptare, lucru ce poate fi făcut foarte ușor cu ajutorul unor aplicații de fitness.

Din fericire, sunt destule soluții tehnologice ușor folosibile pe smartphone-urile voastre prin care se pot face antrenamente de fitness acasă, trebuie doar să vă regândiți un pic rutina, așa că hai să vedem ce aplicații de fitness am putea folosi.

Nike Training Club

Nike Training Club aplicații de fitness

iOS / Android

Cu aproape 200 de antrenamente gratuite, de la cele de endurance, mobilitate până la yoga, cu echipament sau fără, Nike Training Club este una dintre cele mai cool aplicații disponibile de pe piață. Vine la pachet cu funcționalități integrate pentru smartphone, cel puțin pe iOS, unde poate fi sincronizată cu aplicațiile Apple Health și Apple Music. Aplicația oferă recomandări zilnice personalizate și cu cât mai des o folosiți, cu atât recomandările vor fi mai proprice vouă.

Seven – 7 Minute Workout

Seven - 7 Minute Workout aplicații de fitness

iOS / Android

Această aplicație este soluția perfectă pentru cei care merg pe premiza “vreau să fac mișcare, dar nu am timp”. Antrenamente de 7 minute, fără echipament, concepute pentru a oferi beneficii maxime în cel mai scurt timp posibil. Puteți face mai multe sesiuni pe durata zilei dacă nu aveți timp pentru un antrenament mai lung. Sună bine, nu?

FitOn

FitOn aplicații de fitness

iOS / Android

Conceptul din spatele FitOn promite ca oricine să aibă acces la antrenamente de la antrenori personali de renume la nivel mondial. Aveți acces la workout-uri de tip cardio, de forță, HIIT, dans, Yoga sau Pilates.

Daily Workouts Fitness Trainer

Daily Workouts Fitness Trainer aplicații de fitness

iOS / Android

O altă aplicație ideală pentru cei ce preferă antrenamentul acasă, unde găsiți peste 100 de exerciții simple precum planks, bicycle crunches sau donkey kicks. Puteți alege antrenamente între 5-10 minute sau dacă vă simțiți în forță, de la 10 până la 30 de minute de tip full-body.

8fit

8fit aplicații de fitness

iOS / Android

8fit este o aplicație bazată pe fitness, dar și pe nutriție. Aceasta vă permite să setați obiective și să vă măsurați nivelul actual de performanță, iar apoi vă va oferi planuri personalizate de antrenament precum endurance, HIIT sau exerciții făcute doar cu greutatea corporală.

Sworkit Fitness & Workout

Sworkit Fitness aplicație fitness

iOS / Android

CORE (abdomen/lombar) este una dintre cele mai importante zone musculare ale corpului. Cu această aplicație, centrată pe zona Core, vă puteți duce antrenamentele la un alt nivel. Sworkit conține zeci de antrenamente “ready to go” în varianta free.

Daily Yoga

Daily Yoga aplicație fitness

iOS / Android

Pentru începători, avansați sau, practic, oricine, Daily Yoga oferă peste 50 de clase de antrenament și 500 de posturi ce acoperă toate nivelele. Sesiunile de Yoga pot varia între 5 și 70 de minute. Știm că multă lume poate fi reticentă acestei practici… până când o încearcă.

BONUS: MyFitnessPal

MyFitnessPal aplicație fitness

iOS / Android

Celor care nu dețin un fitness tracker și caută o aplicație care să contorizeze caloriile macronutrienții și micronutrienții, le recomandăm aplicația MyFitnessPal.

Pentru rezultate mai bune și măsurarea eficientă a antrenamentului vostru, vă recomandăm să citiți articolul nostru a motivelor pentru care merită să folosiți un fitness tracker.

NOTĂ: Majoritatea acestor aplicații pentru fitness sunt gratuite, dar conțin și versiuni premium/plătite.

Totodată, acestea sunt ideale pentru oricine vrea să facă un antrenament rapid acasă, să slăbească câteva kilograme sau să-și îmbunătățească starea generală de sănătate.

Sursă imagine: Unsplash1 thought on “7 aplicații de fitness pentru cei ce nu au timp să ajungă la sală”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *