Gelateriile unde găsim cea mai bună înghețată din București

Gelateriile unde găsim cea mai bună înghețată din București

Înghețată bună în București găsim în multe locuri, fie că este vorba despre o gelaterie pompoasă ca în Italia, restaurante, cofetării sau toneta de la intrarea în parc.

Noi am încercat produse în multe locuri din oraș, în principiu înghețată artizanală și cu sortimente care mai de care: înghețată de colivă, magiun, vanilie cu ou, orez cu lapte, cocos copt, sorbet de lămâie și multe altele.

Așadar, hai să vedem care sunt locurile unde găsim cea mai bună înghețată în București (sau cea care ne-a plăcut nouă cel mai mult).

Zelato

Micuța și cocheta tonetă Zelato este situată fix la intrarea în Parcul Herăstrău (cea de la Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle). În acest mic colț de rai găsiți cele mai inedite și bune sortimente de înghețată.

Zelato este fratele mai mic al localului Zexe Braserie, deja consacrat printre cofetăriile din București.

Sweetology

Nu are sens o plimbare pe Calea Victoriei (122) fară o oprire la Sweetology. La ei găsiți doar înghețată bună, artizanală, fără conservanți sau alți aditivi, fiind folosite doar ingrediente naturale.

Velocita

Dacă printr-o mirare cei de la Sweetology nu v-au convins, ei bine, fix în vecinătate regăsim Velocita, considerată de mulți ca fiind gelateria cu cea mai bună înghețată din București în ultima vreme.

Gioelia Cremeria

Gioelia Cremeria este fosta Cremeria Emilia și are o tradiție frumoasă printre gelateriile & cofetăriile bucureștene. Aceștia au mai multe locații în București (Strada Franceză 38-42, dar și diferite mall-uri) unde îi găsiți și vă recomandăm cu drag să încercați produsele lor geniale (înghețata, și nu numai)

Friddi

Friddi este un alt loc cool din București unde se mănâncă înghețată excepțională (artizanală, naturală, toate cele). Vă recomandăm și un pahar de prosecco dacă îi vizitați pe Strada Vasile Alecsandri 4 (lângă liceul Jean Monet).

Delicii Gelato

Nu putem să încheiem articolul despre înghețată bună în București fără să menționăm ultima noastră descoperire: Delicii Gelato. Produsele acestora sunt sinonime cu calitatea. Au două locații, iar noi i-am vizitat în cea de pe Strada Constantin D. Aricescu.

Pentru amatorii de prăjituri sau dulce în general, vă recomandăm să aruncați un ochi și pe articolul nostru despre cele mai bune cofetării din București.

Sursă imagine: sayhueque.comLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *