8 locuri unde poți bea cel mai bun gin în București

8 locuri unde poți bea cel mai bun gin în București

Deși vara s-a terminat, tot avem parte de temperaturi calde, așa că nu este prea târziu pentru a ieși la o terasă (respectând condițiile de distanțare socială, sperăm) și a savura un gin. Noi am alcătuit o lista cu barurile noastre preferate unde am băut cel mai bun gin în București.

Dacă vreți să faceți un gin bun acasă, citiți articolul nostru cu rețete de gin tonic unde găsiți câteva rețete inedite sau cel cu cele mai bune ginuri băute de noi.

GinOteca

Strada Plantelor, nr. 25, București

Situat într-o casă boemă cu un vibe intim, o grădina cochetă în mijlocul căreia găsim un uriaș brad, GinOteca este locul de neratat pentru orice iubitor de gin. Credeți-ne când vă spunem că în meniul lor am găsit unele dintre cele mai inedite rețete de ginuț care degustate, vă pot trimite cu gândul la mirosul de urzică din grădina bunicii sau pe o plajă din Sudul Spaniei.

F O R M A Coffee

Strada Ion Ghica, nr. 4, București

FORMA este situat în apropriere de Centrul Vechi, într-un spațiu creativ și elegant. Fie că alegeți să stați la mesele de afară, unde simțim vibe-ul autentic bucureștean sau în incinta localului, care ne transportă într-o locantă modernă vieneză, nu veți fi dezamăgiți de rețelele de gin pe care le găsim aici. Ah, și dacă sunteți norocoși, poate aveți ocazia să admirați și o expoziție de artă.

La Finca Alioli

Strada Grigore Alexandrescu, nr. 77, București

Pasiunea pentru Finca a început după ce am descoperit paella lor, probabil ce mai bună din București, dar și vinurile spaniole excepționale. Revenind acolo, am realizat că este și locul unde am băut unele dintre cele mai bune ginuri din oraș, având o listă de peste 50 de tipuri de gin, dar și tot felul de tonic-uri speciale.

Aria TNB

Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 2, București

Situat pe acoperișul Teatrului Național București, cu un view superb asupra zonei Universității, Aria TNB este una din cele mai frumoase terase unde poți savura un cocktail, în cazul nostru, clasicul ginuț. Meniul nu dezamăgește, nici pe partea de gin, dar nici de mâncare.

Decadence Bar

Strada Constantin Daniel, nr. 11, București

Cel mai recent loc în care am ajuns și unde am încercat câteva rețete de gin este Decandence Bar, situat în zona Pieței Romană, un loc cu un design inventiv și modern. Fără să ne pierdem prea mult în detalii, putem spune că am fost extrem de impresionați de ginurile preparate aici, locația fiind fondată de doi dintre cei mai premiați barmani din România.

Biutiful By The Lake

Șoseaua Nordului, nr. 3, București

Biutiful este, în opinia noastră, locul cu cea mai frumoasă priveliște dintre toate terasele din zona de nord a lacului Herăstrău. Cu o atmosferă vibrantă pe care o regăsim doar la malul marii, este unul din locurile noastre preferate unde alegem să ne petrecem zilele însorite de vara. Regăsim câteva rețete inedite în meniul lor, dar barmanii pot fi oricând provocați cu o rețeta personalizată.

B4 Market

Strada Locotenent Aviator Radu Beller, nr. 54, București

Bistro-ul situat în zona Floreasca este un alt loc de care ne-am îndrăgostit, inițial datorită faptului că aici am mâncat cele mai gustoase mic dejun-uri.. ever (servite pe toată durata zilei, nu doar dimineața). După câteva vizite am decis să gustăm și ginurile din meniu despre care avem doar cuvinte de laudă. Așadar, dacă ajungi aici, fie pentru dejun, prânz sau brunch, îți recomandăm și un gin alături de omleta cu migdale și brânză de capră sau clasicele ouă ochi cu cartofi și bacon.

Linea / Closer To The Moon

Strada Lipscani, nr. 17, București

Linea, locul acela din centrul orașului unde ne simțim “closer to the moon” și mergem foarte des pe timpul verii (nici iarna nu este de neglijat, atmosfera din igloo-urile lor este foarte romantică). Probabil unul din cele mai frumoase sky baruri din București, super instagramabil și cu o atmosferă perfectă. Ah.. și să nu uităm, locul unde bei un gin tonic excelent (aici recomandăm o rețetă personalizată la bar).

Notă: Această postare nu este plătită, ci este doar lista cu locurile unde noi am băut cel mai bun gin în București, iar lista poate fi modificată în funcție de noi locuri descoperite.1 thought on “8 locuri unde poți bea cel mai bun gin în București”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *