Cele mai bune filme și seriale Amazon Prime

Cele mai bune filme și seriale Amazon Prime

În cazul în care credeați că Amazon doar livrează gadget-uri și alte bunuri, v-ați înșelat. Compania gigant a intrat în lumea cinematografică cu producții excelente, mai exact, filme și seriale disponibile pe serviciul lor de streaming numit Amazon Prime.

Serviciul de streaming american este în momentul de față pe locul 2 mondial la numărul de abonați datorită Prime Video, inclus în abonamentele Prime din țări precum Statele Unite sau Marea Britanie.

Haide să vedem care sunt cele mai bune filme și seriale originale Amazon Prime pe care noi le-am văzut.

Seriale Amazon Prime

The Boys

IMDB: 8.7/10

Dacă sunteți fani supereroi, atunci The Boys este un must watch (totuși, nu este recomandat minorilor, deoarece este destul de ‘grafic’).

Este un serial cu o viziune mai realistă și brutală asupra super eroilor, în care aceștia sunt, defapt, ‘băieții răi’.

The Man in the High Castle

IMDB: 8/10

Seria de patru sezoane este, de fapt, ecranizarea cărții cu același nume, scrisă de maestrul science fiction, Philip K Dick.

Povestea are loc într-o lume alternativă în care naziștii au învins în cel de Al Doilea Război Mondial, în care Statele Unite Ale Americii sunt împărțite de către germani si japonezi.

Fleabag

IMDB: 8.7/10

Umor britanic de înaltă calitate, asta este Fleabag. Serialul este atât de amuzant încât a primit Emmy-ul pentru cea mai bună serie de comedie, iar Phoebe Waller-Bridge (scriitoarea și actrița) încă 2 Emmy-uri pentru rolul ei, dar și scenariu.

The Marvelous Mrs. Maisel

IMDB: 8.7/10

Deși seria este în mare parte comedie, regăsim și destulă dramă. Acțiunea se învârte în jurul unei femei din New York City la sfârșitul anilor ’50, care decidă să devină comediant după ce soțul a părăsit-o.

Dacă nu aveți idee cum să vă destindeți după o zi lungă de muncă, The Marvelous Mrs. Maisel este soluția perfectă.

Patriot

IMDB: 8.3/10

Probabil cei de la Amazon au o înclinație către comedie, căci Patriot este încă una, de succes.

Povestea: John Tavner este un ofițer de informații a cărui ultimă misiune este de a împedica Iranul de a deveni o forță nucleară.

Homecoming

IMDB: 7.5/10

Homecoming este un serial psihologic în care o găsim pe Julia Roberts ca și rol principal (Heidi Bergman).

Povestea este centrată în jurul misteriosului și neconvenționalului Grup Geist pentru care Heidi Bergman lucra, iar la scurt timp acțiunea se mută cu 4 ani în viitor, când Bergman este chelneriță și cu probleme de memorie.

Modern Love

IMDB: 8/10

Modern Love explorează iubirea în diferite forme, inclusiv iubirea sexuală, familială, romantică, platonică, dar și de sine.

Seria este bazată pe rubrica New York Times cu același nume și prezintă diferite povești de dragoste ce au loc în New York City.

The Expanse

IMDB: 8.5/10

Deși acesta nu este tocmai o producție originală a celor de la Amazon, l-am inclus deoarece este unul dintre cele mai bune seriale SF pe care-l regăsim exclusiv pe Amazon Prime.

Filme Amazon Prime

The Report

IMDB: 7.2/10

Daniel J. Jones, parte din personalul unui senator american, este însărcinat de către șeful său să conducă investigația cu privire la programul de detenție și interogatoriu al CIA după atentatele de la 11 Septembrie.

Sound of Metal

IMDB: 7.8/10

Sound of Metal este mai puțin despre muzică și mai mult despre demolarea bruscă a identității unui artist.

Riz Ahmed joacă rolul lui Ruben, un baterist de heavy metal care își pierde neașteptat auzul, forțându-l să își reevalueze complet viața.

You Were Never Really Here 

IMDB: 6.8/10

Filmul prezintă un veteran traumatizat și neînfricat, a cărui slujbă este de a căuta și recupera persoane dispărute. Rolul este jucat de către incredibilul și recent câștigător al premiului Oscar, Joaquin Phoenix.

Nu este un o producție originală Amazon, dar se găsește în exclusivitate pe platforma lor de streaming.

One Night in Miami

IMDB: 7.1/10

Relatarea fictivă a unei nopți incredibile în care Muhammad Ali, Malcom X, Sam Cook și Jim Brown au discutat rolurile lor în Mișcarea pentru Drepturile Civile și revoltele culturale ale anilor ’60 din Statele Unite.

Honey Boy

IMDB: 7.3/10

Honey Boy este un scenariu scris de către actorul Shia LaBeouf ca o formă de terapie. Filmul este bazat pe copilăria sa neconvențională și, cel mai critic, pe relația turbulentă cu tatăl său.

Cold War

IMDB: 7.6/10

Cold War explorează aventura amoroasă și torturantă dintre compozitorul Wiktor și cântăreața Zula, întinsă pe o perioadă de 15 ani. Doi oameni care nu pot fi separați și nici nu pot fi împreună.

Dacă v-a plăcut lista noastră a celor mai bune filme și seriale Amazon Prime, vă invitam să citiți și: Cele mai bune seriale de urmărit pe Netflix și Cele mai bune seriale de pe HBO GO din toate timpurile

Sursă imagine: Amazon Prime2 thoughts on “Cele mai bune filme și seriale Amazon Prime”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *