Cele mai bune seriale de pe HBO GO din toate timpurile

Cele mai bune seriale de pe HBO GO din toate timpurile

Dacă sfârșitul Game of Thrones v-a lăsat cu un gust amar, vă invităm să vedeți care sunt cele mai bune seriale de pe HBO GO.

HBO a fost și va rămâne una dintre cele mai mari rețele de televiziune existente. De la box office-urile ‘la domiciliu’ până la mega seriile ca Game of Throne sau The Sopranos, HBO nu a dezamăgit niciodată.

The Sopranos

seriale hbo go the sopranos
Sursă imagine: vice.com

6 sezoane, IMDB: 9.2/10

Considerat de către mulți unul dintre cele mai bune seriale din toate timpurile, The Sopranos a fost un pioner pentru producțiile prestigioase de astăzi.

Povestea îl urmărește pe șeful mafiei din New Jersey, Tony Sopranos (James Gandolfini) care duce o luptă cu anxietatea. Acesta începe să meargă la terapie, punându-și la îndoială propria sa moralitate, precum și cea a asociaților săi.

Game of Thrones

seriale hbo go game of thrones
Sursă imagine: Berkeley.edu

8 sezoane, IMDB: 9.3/10

Game of Thrones, adaptat în 2011 după cartea “A Song of Ice and Fire” este cel mai popular serial din toată lumea în acest deceniu.

În cazul în care ați trăit sub o piatră până acum, acțiunea este amplasată în Westeros și urmărește un ansamblu mare de persoane prin nenumărate conflicte și alianțe, în timp ce diferite dinastii luptă pentru putere.

Presupunem că nu este nevoie de o introducere prea lungă..

The Wire

the wire
Sursă imagine: headstuff.com

5 sezoane, IMDB: 9.3/10

The Wire a devenit una dintre cele mai recunoscute seriale originale HBO GO de-a lungul timpului.

Seria este creată de un fost reporter de poliție, David Simon, care explorează relațiile dintre diferite insituții și forțele de ordine, concentrându-se pe traficul de droguri, administrația locală și educația, printre altele.

Totodată, este considerat unul din cele mai bune serii, alături de Sopranos, din toată istoria HBO.

Entourage

seriale hbo go entourage
Sursă imagine: salon.com

8 sezoane, IMDB: 8.4/10

Produs și bazat pe viața bine cunoscutului Mark Wahlberg, Entourage este unul dintre cele mai mari hituri HBO din anii 2000.

Show-ul îl urmărește pe actorul Vincent Chase (Adrian Grenier) și prietenii săi din copilărie în timp ce încearcă să-și construiască o carieră la Hollywood.

Rezultatul este o comedie vulgară (tipic HBO) și de asemenea, seria este remarcabilă pentru lista sa de “guest actors” formată din actori celebri, sportivi și multe alte vedete.

Chernobyl

seriale hbo go chernobyl
Sursă imagine: businessinsider.com

Un sezon, IMDB: 9.4/10

Mini-seria Chernobyl se concentrează asupra dezastrului nuclear din aprilie 1986 de la Cernobîl, a efortului dificil al unor persponaje cheie de a gestiona situația, dar și a incompetenței altora.

Chernobyl se numără prin cele mai geniale mini-serii marca HBO, nu doar pentru portretizarea celor care au murit în circumstanțe cumplite în urma accidentului, ci și pentru faptul că totul are rădăcini în evenimente istorice din viața reală.

Band of Brothers

seriale hbo go band of brothers
Sursă imagine: ranker.com

Un sezon, IMDB: 9.4/10

Band of Brothers, mini-seria produsă și regizată de Tom Hanks și Steven Spielberg. Povestea urmărește antrenamentele și experiențele în mai multe bătălii majore din Al Doilea Război Mondial ale Companiei “Easy”.

Este o serie extraordinară care surprinde violența războiului, precum și eroismul celor ce au luptat.

Totodată, nu ratați mini-seria The Pacific.

Boardwalk Empire

seriale hbo go boardwalk empire
Sursă imagine: salon.com

5 sezoane, IMDB: 8.5/10

Înainte de Boardwalk Empire, Terence Winter era cunoscut pentru realizarea a unora dintre cele mai bune episoade din The Sopranos, dar această serie este o bestie diferită.

Serialul îl are în centru pe Enoch “Nucky” Thompson (Steve Buscemi), cel ce controlează orașul Atlantic City în timpul prohibiției din anii 20 și 30. 

În serial apar tot felul de personaje celebre din lumea mafiotă precum Al Capone sau Charlie “Lucky” Luciano.

True Detective

seriale hbo go true detective
Sursă imagine: salon.com

3 sezoane, IMDB: 9/10

În prima parte a seriei, acțiunea are loc în 2012 unde îi găsim pe cei doi detectivi, Chole (Matthew McConaughey) și Hart (Woody Harrelson), chestionați cu privire la ancheta unei crime din anul 1995 în care au fost implicați, dupa apariția unor dovezi. Este un sezon captivant, plin de mister și creat cu măiestrie. 

Al doilea sezon, dacă doriți, îl puteți evita deoarece distribuția nu este aceeași, iar acțiunea lasă de dorit. Putem spune că seria și-a spălat păcatele cu sezonul 3, unde îi avem în rolul de detectivi pe Mahershala Ali și Stephen Dorff.

Oz

seriale hbo go oz
Sursă imagine: uproxx.com

6 sezoane, IMDB: 8.7/10

A nu se confunda vreodată cu Vrăjitorul din Oz. Seria Oz este prima dramă originală HBO și, de asemenea, una dintre cele mai violente.

Acțiunea îi urmărește pe deținuții penitenciarului Oswald State din unitatea experimentală “Emerald City” care găzduiește o populație atent echilibrată de membri din mai multe grupuri rasiale și sociale. 

Oz nu este pentru cei slabi de inimă: creativitatea violentă a crimelor din această serie face ca Game of Thrones să arate ca o animație.

Deși Oz poate fi dificil de urmărit, este un show atent și bine acționat, care examinează subiecte precum rasa sau sexualitatea.

Billions

Billions
Sursă imagine: insidehook.com

5 sezoane, IMDB: 8.4/10

În cazul în care sunteți fani ai serialului Suits, vă garantăm că veți iubi Billions. Acest serial îi urmărește pe Chuck Rhoades, un procuror american  și “regele de pe Wall Street”, Bobby ‘Axe’ Axelrod într-o bătălie pentru putere.

Așteptăm cu nerăbdare sezonul 6.

Deadwood

Deadwood
Sursă imagine: brightestyoungthings.com

3 sezoane, IMDB: 8.6/10

Acțiunea are loc în anul 1870 în Deadwood, Dakota de Sud și relatează transformarea acesteia din tabăra în oraș. Deadwood și-a propus să arate modul în care comunitățile mari s-au format.

Deși este frecvent violent, este în cele din urmă un serial optimist cu privire la legăturile fomate între oameni în cele mai disperate circumstanțe.

Serialul se numără printre cele mai de succes seriale HBO GO.

Silicon Valley

seriale hbo go silicon valley
Sursă imagine: businessinsider.com

6 sezoane, IMDB: 8.5/10

Satira ce ilustrează viața din Silicon Valley, este una dintre cele mai bune comedii recent produse de HBO.

Seria oferă o perspectiva comică asupra start-up-ului “Pied Piper”, condus de Richard Hendricks (Thomas Middleditch) și o gașcă de programatori ciudați, dar amuzanți.

Succession

seriale hbo go succession
Sursă imagine: imdb.com

2 sezoane, IMDB: 8.6/10

Succession se axează pe latura întunecată a capitalismului și elita societății.

Este un serial despre patru frați ce se luptă pentru moștenire, pentru conglomeratul media al familiei atunci când starea de sănătate a tatălui lor începe să devină precară.

Watchmen

Watchmen
Sursă imagine: hypebeast.com

Un sezon, IMDB: 8.1/10

Amplasat în Tulsa, Oklahoma, la 34 de ani de la lansarea benzilor desenate cu același nume, Watchmen o urmărește pe Angela Abar (Regina King), un agent de poliție justițiar sub pseudonimul Sister Night. Dar și un grup suprematist alb numit “Seventh Kavalry” care duce un război violent împotriva minorităților, dar și a poliției.

După moartea șefului poliției, Angela pornește în căutarea criminalului, descoperind o conspirație sinistră.

Westworld

seriale hbo go westworld
Sursă imagine: hypebeast.com

3 sezoane, IMDB: 8.7/10

Cu o poveste intrigantă și rădăcini în Sci-Fi, este clar că HBO și-a propus ca Westworld să umple gaura care va fi lăsată atunci când Game of Thrones se va încheia.

Pariul făcut de HBO a dat roade, deoarece această serie ilustrează o poveste plină de răsuciri, mitologii bizare și dilemele morale. Acțiunea are loc în Westworld, un parc de distracții western bazat pe tehnologie avansantă.

The Night Of

The Night Of
Sursă imagine: businessinsider.com

Un sezon, IMDB: 8.5/10

Mini-serie formată din 8 episoade care îl urmărește urmărește pe Nasir ‘Naz’ Khan (Riz Ahmed), suspectul principal al unei crime.

The Night Of este perfect pentru un binging într-o zi de weekend, deoarece tot acel ‘crime-mystery’ te va face să nu te ridici de pe canapea pentru o secundă. Serialul este o acuzație dură împotriva sistemului de justiție american.

Dacă nu sunteți fani sau nu aveți abonament HBO GO, puteți arunca un ochi pe articolul cu cele mai bune seriale de urmărit pe Netflix în 2020 sau cele mai bune filme și seriale Amazon Prime.2 thoughts on “Cele mai bune seriale de pe HBO GO din toate timpurile”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *