10 comedii romantice bune de văzut cu persoana iubită

10 comedii romantice bune de văzut cu persoana iubită

O sticlă de vin roșu, o cină romantică, un desert delicios alături de iubit sau iubită, în căldura casei voastre. Toate astea sunt completate ca la carte alături de una dintre cele 10 comedii romantice pe care noi vi le recomandăm.

Să nu mai pierdem timpul și hai să vedem care-s filmele de tip rom-com perfecte pentru o seară în doi.

When Harry Met Sally

Ceva mai clasic de atât nu se poate recomanda în acest gen de filme. When Harry Met Sally este, probabil, una dintre cele mai apreciate și iubite comedii romantice of all time, inclusiv de noi.

Something’s Gotta Give

Premisa filmului este simplă: bărbat în vârstă, Don Juan și iubitor de femei tinere, merge în vizită la mama iubitei (tinere), se îndrăgostește de ea, punct. Dacă nu v-a convins premisa, poate idila dintre Jack Nicholson și Diane Keaton vă sună bine.

It’s Complicated

It’s Complicated este o altă comedie romantică de milioane, cu un cast legendar precum Meryl Streep, Alec Baldwin și Steve Martin. Este vorba despre un cuplu divorțat care își regăsește flacăra iubirii, singura problemă fiind că protagonistul principal s-a recăsătorit.

The Proposal

Pentru a nu fii deportată din Statele Unite în Canada, Sandra Bullock mimează o relație cu asistentul ei (Ryan Reynolds), iar povestea lor este una super lipicioasă și emoționantă.

Notting Hill

Când vine vorba de comedii romantice, putem spune că Notting Hill este un alt clasic al genului. O avem pe încântătoarea Julia Roberts ca protagonistă, dar și pe Hugh Grant care este bine cunoscut al acestui gen.

Crazy, Stupid, Love

Viața unui bărbat de vârstă mijlocie se schimbă dramatic atunci când soția îi cere divorțul. El caută să-și redescopere bărbăția cu ajutorul unui prieten nou descoperit, Jacob.

Jerry Maguire

Un pic dramă, un pic comedie, Jerry Maguire este categoric o peliculă romantică. Jerry (Tom Cruise) este un agent sportiv al cărui succes imens începe să o ia la vale atunci când are parte de un breakdown.

The Holiday

Cine are probleme în viața amoroasă și nu ar vrea să trăiască într-un astfel de scenariu? Este vorba de doua femei care pur și simplu fac schimb de locuințe în țările în care trăiesc, unde întâlnesc alti bărbați și se îndrăgostesc.

Two Weeks Notice

Two Weeks Notice îi are pe Sandra Bullock și Hugh Grant în roluri principale, care se îndrăgostesc fără să știe. Tocmai sunt pe care să se cunoască, dar circumstanțele îi forțează să se despartă. Aceleași circumstanțe îi aduc din nou împreună.

As Good as It Gets

As Good as It Gets este mai mult decât o comedie romantică. Este dramă, romantism, prietenie, dar și comedie, poate nu cea clasică. Este vorba despre o mamă singură, un scriitor ușor nebun și un artist gay care formează o prietenie puțin probabilă.

Dacă sunteți pasionați de filme și seriale, vă invităm să aruncați un ochi și pe restul articolelor noastre de aici.

Sursă imagine: IMDB1 thought on “10 comedii romantice bune de văzut cu persoana iubită”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *