De unde comandăm mâncare chinezească bună în București?

De unde comandăm mâncare chinezească bună în București?

Luând în considerare noile măsuri sanitare în contextul pandemiei de coronavirus, nu vom face recomandări de localuri în sine, nu ne intersează cum arată sau cât de calitativă este servirea, ci vom lista restaurantele noastre preferate de unde comandăm mâncare chinezească atunci când avem poftă de bucătărie asiatică, venită din China, mai exact.

Furnici în copac, vită în sos de stridie, rață crocantă, pui dulce acrișor, hai să nu mai stăm pe gânduri și să vedem de unde putem comanda mâncare chinezească bună și, de ce nu, la prețuri decente din București.

Templul Soarelui

Templul Soarelui este un restaurant de care probabil a auzit orice bucureștean pofticios, fiind unul dintre pionerii bucătăriei chinezești din capitală. Aceștia dețin 3 restaurante în București, cu un meniu foarte, foarte bogat, mâncarea lor este una dintre cele mai calitative din acest gen de bucătărie, iar prețurile tot la fel de bune.

Nu livrează prin nici un serviciu de delivery cu care sunteți obișnuiți, dar asta nu-i o problemă, deoarece puteți comanda direct de pe site-ul lor sau telefonic, comanda minimă fiind 47 RON în București și 87 RON în Ilfov, iar livrarea este gratuită.

Peng You

Peng You este o nouă descoperire făcută la începutul pandemiei și tot ce putem spune este că mâncarea lor nu a dat greș niciodată. Ei spun că gătesc preparate autentince sichuaneze, adică din zona Sichuan, dar ce să știm noi…nouă doar ne place mâncarea :D.

Din ce am observat, meniu este similar cu restul localurilor din această listă, deci nu știm să diferențiem zonele gastronomice. Ideea este că mâncare este genială, prețurile bune, iar pentru livrare îi găsiți pe Takeaway, FoodPanda sau direct pe site-ul lor

Restaurant ZAO

Într-o sesiune de scrolling pe site-ul de food delivery Takeaway, neștiind ce să comandăm și cu poftă de mâncare asiatică, am descoperit ZAO, care spre surprinderea noastră este un restaurant chinezesc patronat de către cei de la Presto Pizza, asa ca am început să căutăm review-uri, majoritatea fiind pozitive, ceea ce a rezultat cu o primă comandă.

Meniul lor este mai mult decât diversificat, unde regăsiți rețete clasice ale bucătăriei chinezești, mâncare fiind foarte calitativă, iar prețurile sunt mai mult decât decente. Puteți comanda de pe Takeaway, FoodPanda sau sunând la numărul de telefon de pe site-ul propriu.

Zen Garden

Zen Garden este un alt restaurant chinezesc unde se mănâncă bine, aflat în zona armenească a Bucureștiului. Meniul este cel clasic, similar cu Templul Soarelui și ZAO, prețurile un pic mai ridicate, dar calitatea mâncării este foarte bună.

Îi găsiți disponibili pe Takeaway, FoodPanda sau la unul din numerele de telefon de pe site-ul lor.

NOTĂ: Nu susținem că acestea sunt cele mai bune restaurante chinezești din București, ci doar recomandăm locurile preferate de unde comandăm cel mai des mâncare chinezească. Meniurile acestora sunt destul de similare, așa că rămâne la alegerea voastră de unde comandați, calitatea este bună la oricare dintre ele.

Puteți arunca un ochi și pe cea mai bună pizza sau cei mai buni burgeri din București.

Sursă imagine: Vamos Photography1 thought on “De unde comandăm mâncare chinezească bună în București?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *