De unde putem comanda cozonaci buni pentru sărbători?

De unde putem comanda cozonaci buni pentru sărbători?

Nu-i așa că de foarte multe ori am vrea să încercăm și alți cozonaci decât cei ai mamelor și bunicilor noastre? Categoric, bunătățile lor sunt de neînlocuit, dar parcă nu ar fi rău să gustăm și ceva rețete mai moderne.

Noi am găsit câteva cofetării și persoane care de câțiva ani buni fac niște cozonaci delicioși, perfecți pentru a fi comandați și oferiți cadou pentru masa de Crăciun, Paște sau orice altă sărbătoare.

De la Cărți, Dulciuri și Flori, după cum sună și numele, puteți comanda diferite deserturi delicioase (cozonacii sunt bestiali), dar și tot felul de coronițe de Crăciun, flori și pachete/coșuri interesante pentru a fi oferite cadou. Detaliile le găsiți pe pagina lor de Instagram.

Cozonacii pe care Andreea de la Livrez Fericire au devenit cunoscuți în urmă cu câțiva ani și niciodată nu au dat greș. Pe lângă cozonaci, găsți și tot felul torturi și alte delicii pe pagina lor de Instagram.

Nu te poți numi iubitor de dulce dacă nu ai auzit de Chocolat, iar după cum se poate vedea în poza afișată, aceștia au niște cozonaci geniali care trebuie neapărat încercați.

Mara Mura este un mic colț de rai situat în spatele Ateneului Român de care ne este tare dor și de unde puteți comanda unele dintre cele mai bune chestii dulci.

BaKings este un alt loc un am găsit cozo’ minunați și pufoși, vă recomandăm să aruncați un ochi pe profilul lor și să vedeți ce lucruri minunate scot din cuptor.

Acestea sunt locurile noastre preferate de unde se pot comanda cozonaci buni, toate sunt în București, dar este posibil ca unele dintre ele să livreze și în alte orașe.

Va recomandăm și un vin românesc bun dacă doriți să alunece cozonacul un pic mai bine 🙂

Citește și: Care sunt cele mai bune cofetării din București?

Sursa imagine: frollemente.itLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *