Cele mai bune seriale de urmărit pe Netflix în 2020

De la serii originale precum The Crown sau House of Cards până la clasice ca Breaking Bad, te invităm să descoperi care sunt cele mai bune seriale de urmărit pe Netflix.

The Crown

seriale Netflix
Sursă imagine: businessinsider.com

3 sezoane, IMDB: 8.7/10

Seria The Crown este o dramă impresionantă ce o are în prim plan pe Regina Elizabeth a-II-a, rol jucat inițial de către Claire Foy, iar mai târziu de Olivia Colman.

Acțiunea face lumina asupra unor părți necunoscute ale îndatoririlor Reginei, dar și a relației sale cu familia și cu diverse personalități politice. Sezonul 4 va fi lansat pe 15 Noiembrie 2020.

Dark

seriale Netflix
Sursă imagine: hypebeast.com

3 sezoane, IMDB: 8.8/10

Dark, producție Netflix în limba germană este genul de serial care te fascinează de la primul episod.

Întradevăr, necesită un efort destul de mare pentru a-l urmări, poate și datorită limbii, dar cu siguranță și a faptului că povestea se joacă cu timpul și dimensiunile într-un mod unic.

La Casa De Papel (Money Heist)

seriale Netflix
Sursă imagine: hypebae.com

4 sezoane, IMDB: 8.4/10

Binecunoscuta serie La Casa de Papel, nu este doar cel mai urmărit serial într-o limbă străină de pe Netflix, ci și unul dintre cele mai urmărite din toată istoria serviciului de streaming.

Povestea urmărește o bandă de hoți organizată de către așa-zisul “El Profesor”, ce pun la cale jaful Băncii Spaniei și nu numai.

Mindhunter

seriale Netflix
Sursă imagine: businessinsider.com

2 sezoane, IMDB: 8.6/10

Seria Mindhunter urmărește povestea Unității de Științe Comportamentale a FBI-ului.

În prim plan al serialului îi găsim pe agenții FBI Holden Ford (Jonathan Groff) și partenerul său, Bill Tench (Holt McCallany) care îi intervievează pe cei mai renumiți criminali în serie din Statele Unite ale Americii.

Breaking Bad

Breaking Bad
Sursă imagine: ranker.com

5 sezoane, IMDB: 9.5/10

Breaking Bad este unul dintre cele mai bune seriale și cu siguranță ați auzit de el. Dacă încă nu ați apucat să îl vedeți, vă recomandăm să o faceți!

Diagnosticat cu un cancer terminal, Walter White se angajează într-o viață criminală ca traficant de metamfetamină alături de unul dintre foștii săi studenți cu scopul de a-și susține financiar familia.

Ozark

Ozark
Sursă imagine: imdb.com

3 sezoane, IMDB: 8.4/10

Povestea este centrată în jurul lui Marty Bryde (Jason Bateman) și a familiei sale care sunt forțați să părăsească Chicago ajungând în Ozark din Missouri.

Decizia de a pleca fost luată de Marty, după ce a întâmpinat niște probleme implicându-se într-un cartel de droguri.

Narcos / Narcos: Mexico

seriale Netflix
Sursă imagine: businessinsider.com

3 sezoane Narcos, 2 sezoane Narcos: Mexico / IMDB: 8.8/10 & 8.4/10

Această poveste dramatică și spectaculosă este bazată pe evenimente reale, prezintă viața și lupta infamului regele al drogurilor, Pablo Escobar, cu autoritățile columbiene și DEA.

Primele 2 sezoane îl au în prim plan pe Escobar, iar în a treia parte, povestea își îndreaptă atenția asupra noilor regi ai drogurilor, Cartelul Cali. 

În continuarea seriei s-a născut spin-off-ul numit Narcos: Mexico care explorează războiul Mexicului împotriva traficanților de droguri, producătorii fiind inspirați din incidente reale.

Black Mirror

seriale Netflix
Sursă imagine: hypebeast.com

5 sezoane, IMDB: 8.8/10

Back Mirror este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune seriale urmărite recent. O viziune distopică și adesea înfricoșătoare a modului în care tehnologia ne poate schimba viața.

Al cincilea sezon prezintă unele dintre cele mai captivante povești de până acum. Desigur, trebuie menționat și Black Mirror: Bandersnatch, filmul în care spectatorul poate interacționa și influența firul poveștii.

Peaky Blinders

seriale Netflix
Sursă imagine: ranker.com

5 sezoane, IMDB: 8.8/10

Peaky Blinders este o dramă britanică ce are în centrul atenției familia Shelby.

După ce Tommy Shelby (Cillian Murphy) se întoarce de pe frontul Primului Război Mondial, încearcă să extindă controlul familiei asupra orașului Birmingham. 

După acest moment, restul este istorie…

Stranger Things

seriale Netflix
Sursă imagine: hypebeast.com

3 sezoane, IMDB: 8.8/10

O aventură supranaturală plină de intrigi și groază, în care un grup de patru prieteni din Hawkins, Indiana, se împrietenesc cu o fată cu puteri telekinetice.

Stranger Things este unul dintre cele mai mari hituri create vreodată de Netflix.

House of Cards

House of Cards
Sursă imagine: hypebeast.com

6 sezoane, IMDB: 8.7/10

Deși seria s-a terminat cu un sezon dezastruos din cauza scandalului în care Kevin Spacey a fost implicat, saga lui Frank și Claire Underwood are tot dreptul de a avea un loc în această listă având în vedere cât de impactant a fost serialul în ultimii ani.

Asta datorită geniului actoricesc al lui Spacey, dar și poveștii și al dialogurilor demne de zecile de premii câștigate de-a lungul timpului.

Orange is The New Black

cele mai bune seriale Netflix
Sursă imagine: hypebeast.com

7 sezoane, IMDB: 8.1/10

Orange is The New Black este unul dintre primele seriale originale Netflix care au ridicat platforma de streaming la ceea ce este astăzi.

O avem în centrul acțiunii pe Piper Kerman (Taylor Schilling), comandată la 15 luni de închisoare pentru o infracțiune comisă cu ani în urmă. Ea trebuie să se adapteze la viața din închisoare pe măsură ce lumea ei se destramă.

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy
Sursă imagine: hypebae.com

2 sezoane, IMDB: 8/10

The Umbrella Academy, probabil unul dintre cele mai populare seriale Netflix din 2019.

Povestea începe când 43 de copii sunt născuți la întâmplare de către femei din întreaga lume, fără a fi însărcinate. Excentricul miliardar, Reginald Hargreeves, adoptă șapte dintre ei cu scopul de a crea o echipă de supereroi numită Umbrella Academy.

Ani mai târziu, aceștia se reunesc după moartea tatălui lor și pleacă într-o misiune pentru a rezolva misterul morții sale.

Citește și: Filme și seriale noi ce urmează să apară pe Netflix în 2020 & 10 dintre cele mai bune documentare disponibile pe Netflix & cele mai bune filme și seriale Amazon Prime & cele mai bune seriale de pe HBO GO din toate timpurile9 thoughts on “Cele mai bune seriale de urmărit pe Netflix în 2020”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *