Restaurante japoneze unde mâncăm sushi bun în București

Restaurante japoneze unde mâncăm sushi bun în București

În acest weekend ne-am trezit cu poftă de sushi, pe care o să-l comandăm mai pe seară, dar totodată, această poftă ne-a inspirat să scriem despre câteva restaurante japoneze bune de unde puteți comanda cel mai bun sushi în București.

Totodată, restaurantele sau sushi bar-urile din București pe care noi vi le recomandăm sunt excelente și ca locație, perfecte de ieșit cu persoana iubită la un sushi bun sau de ce nu, un ramen.

YOSHI Sushi & Teppanyaki

YOSHI este, foarte probabil, cel mai bun loc unde puteți mânca sushi în București. Preparatele sunt “dirijate” de către Chef Vova, unul dintre cei mai pregătiți oameni din bucătăria japoneză de la noi, iar produsele sunt de o calitate excelentă.

Meniul lor cuprinde cam orice fel de preparat japonez la care vă puteți gândi, așadar, nu se rezumă doar la sushi. Puteți comanda de pe site-ul lor sau prin parteneri: Foodpanda sau Takeaway.

Kanpai

Kanpai este considerat unul dintre cele mai bune restaurante japoneze, conform specialiștilor. Nouă ne plac foarte mult supele lor, dar astăzi este despre sushi, care este un nivel ridicat.

Este printre singurele restaurante japoneze din București în care am fost și am găsit o ambiență asemănătoare cu cele tradiționale din Japonia. Comenzile pot fi făcute pe direct site-ul lor.

Nori Sushi

Un alt restaurant japonez descoperit anul trecut (2021) este Nori Sushi. Până recent acesta se afla într-o locație modernă în zona Piața Unirii, dar s-a mutat între timp la Piața Romană nr. 2.

Noi în ultima jumătate de an am mâncat doar de la ei, atât de buni sunt. Așa că putem recomanda Nori ca fiind unul dintre cele mai bune restaurante cu sushi din București.

Ai Sushi Bar

Localul ne-a atras atenția vara trecută în timp ce pierdeam timpul pe Instagram, așa că am zis să-i facem o vizită. Aici am descoperit un loc micuț și călduros, ușor hipsteresc, situat pe Strada Paris, 71.

Anul acesta, din păcate, am comandat o singură dată de la ei (promitem că ne vom revanșa), dar calitatea este aceeași ca și în locația lor. Puteți comanda pe site-ul lor sau Foodpanda.

ZEN Sushi

ZEN Sushi este un alt restaurant japonez bun unde găsiți yummy sushi în București, dar și tot felul de preparate japoneze (excelente) pe bază de pește, porc sau vită.

Terasele de pe Nordului și de la Victoriei încă sunt deschise, dar nu știm si despre restul. Îi găsiți pe Glovo, Foopanda, dar si pe propriul lor site.

Sushi Terra

Aceștia au mai multe restaurante în București, noi l-am vizitat doar pe cel de pe Dorobanți, dar nu suntem mari fani ai localului în sine. Totuși, mâncarea este destul de bună, au și alte preparate pe lângă clasicul sushi și nu ne-au dezamăgit niciodată când am comandat de la ei.

Va recomandăm să aruncați un ochi și pe lista noastră cu cele mai bune vinuri românești, sigur vă puteți inspira cu un vin rose sau alb pentru un pairing sănătos alături de un sushi bun.

NOTĂ: Acest articol va fi actualizat în funcție de restaurantele unde mai vom mânca sushi și merită încercate. Așteptăm recomandări!

Sursă imagine: UnsplashLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *