7 restaurante unde se mănâncă paste bune în București

7 restaurante unde se mănâncă paste bune în București

Poftă de paste? Nici o problemă, noi suntem mari iubitori, cu fructe de mare, ragu, sos pesto, de roșii sau brânză, nici nu contează, deoarece noi am făcut o listă de-a lungul timpului cu restaurantele noastre preferate unde se mănâncă paste bune în București, poate chiar cele mai bune.

Ciao Niki

Strada Bocșa 4 / Strada Mihai Eminescu 90, București

Ciao Niki este cu siguranță unul dintre locurile noastre preferate, în special când vrem să mâncăm paste bune în București (aici este locul unde mergem la sigur și care nu a dezamăgit niciodată).

Ei au 2 locații, Osteria Ciao Niki se află pe Eminescu, iar Restaurant Ciao Niki pe Bocșa. Mâncarea este la fel de bună în ambele, deci este alegerea voastră unde vă duceți.

Grano

Strada Puțul lui Zamfir 40, București

Grano a pornit inițial ca și băcănie, dar a ajuns la scurt timp un restaurant cu specific italian, micuț și elegant.

Mâncarea este excepțională, în mod special pastele. Găsiți rețete inedite, paste făcute de ei și în continuare vă puteți bucura de produsele din băcănia proprie, existând posibilitatea și comenzilor online.

Trattoria Il Villagio

Strada Alexandru D. Xenopol 8-10, București

Nu este neapărat o experiență gourmet, dar mai degrabă o atmosferă liniștită, caldă și verde.

Restaurantul este situat lângă Parcul Grădina Icoanei, iar terasa lor este locul perfect de vară unde te poți bucura de o porție excelentă de paste, un pahar de vin rece și nu numai.

Gustosi Momenti

Strada Gheorghe Țițeica 121 B, București

Gustosi Momenti este, din punctul nostru de vedere, unul dintre cele mai subevaluate restaurante cu specific italian în care am călcat în București.

Mâncarea lor este pur și simplu magnifică, dar din păcate nu apar pe nicăieri. Prezența lor din social media nu este una grozavă, dar vă puteți convinge citind recenziile de pe Google (sau vizitându-i).

Am mai scris despre ei și în articolul nostru cu pizza și vom continua să-i vizităm cu toată plăcerea.

Unico Vero

Strada Viitorului 8, București

Nu putem să vorbim despre restaurante cu paste bune în București fără să menționăm Unico Vero.

Unico Vero este o locație mică, cochetă și cu o curte intimă într-o zonă liniștită, excelentă pentru o cină relaxantă alături de persoana iubită.

Capricciosa

Bulevardul Ion Ionescu de la Brad 2, București

Capricciosa este un restaurant l-am descoperit în urmă cu câțiva ani in ghidul Gault Millau. Acesta având o notă mare, am decis să-l vizităm.

Nu am regretat, deoarece în ambele vizite s-au consumat paste, acestea fiind proaspete și excelente. Meniul lor conține un număr generos de rețete care merită încercate.

Alt Shift

 Strada Constantin Mille 4, București

Deși nu este restaurant cu specific italienesc, Alt Shift ne vine de fiecare dată în minte atunci când ne gândim la paste bune. Găsiți o varietate mare de rețete și nu numai. Vă avertizăm, porțiile sunt uriașe, așa că aveți grijă cât mâncați 🙂

Suntem siguri că sunteți iubitori și de pizza dacă ați intrat să căutați restaurante unde se mănâncă paste bune în București, așa că vă invităm să citiți și despre cea mai bună pizza din București.

Totodată, vinul este nelipsit de la masă atunci când mâncăm paste, așa că puteți citi și despre cele mai bune vinuri românești \/ vinuri românesti sub 50 lei sau vinuri spumante, tot românesti pe care le adorăm.

Nu uitați și de sfântul desert: cele mai bune cofetării din București / cea mai bună înghețată din București

Sursă imagine: Unsplash1 thought on “7 restaurante unde se mănâncă paste bune în București”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *