Unde găsim cea mai bună pizza din București?

Unde găsim cea mai bună pizza din București?

Care este cea mai bună pizza din București? O întrebare des întâlnită prin cercurile noastre de prieteni. Pizza este probabil unul dintre cele mai populare preparate, de aceea au existat foarte multe ocazii în care diverse cunoștinte ne-au întrebat unde se poate mânca o pizza foarte bună în București.

Din acest motiv, noi ne-am hotărât să împărtășim experiențele noastre legate de această minune culinară italienească și am alcătuit lista cu locurile noastre preferate unde poți mânca cea mai bună pizza din București. 

Mamizza

Strada Tunari, nr. 60A, București

Mamizza a aterizat în zona Ștefan Cel Mare în urmă cu vreo doi ani cu un design fresh și modern. Pe lângă asta, ne-a oferit probabil cea mai bună pizza din București pe care am mâncat-o.

Pizza în stil napoletan, gourmet, unde folosesc ingrediente de cea mai bună calitate aduse chiar din Italia. Ce să vrei mai mult de atât? E yummy rău!

Pâine și Vin

Strada Ion Brezoianu, nr. 4, București

Locul perfect pentru orice gurmand, unde găsiți tot felul de rețete inedite de pizza, flatbread-uri și plăcinte. Aici găsim și un meniu bogat cu vinuri românești, așa că noi vă recomandăm să începeți cu un platou de brânzeturi și un pahar (sau de ce nu, chiar o sticlă) de vin. 

Dacă nu știți ce vin să alegeți, puteți afla din articolul nostru: cele mai bune vinuri românești sub 50 de lei.

Buoni e Bravi

Piața C.A. Rosetti, nr. 3, București

Situat într-o micuță locație la Rosetti, Buoni e Bravi este cu siguranță locul unde mâncați cea mai bună pizza la felie din oraș. Blatul este ceva mai gros față de cum suntem obișnuiți, dar cantitatea de blat și ingrediente este perfectă. Aceștia oferă câteva măsuțe înalte la stradă, dar noi n-am apucat niciodată să găsim vreuna liberă, probabil vă dați seama de ce. 

Animaletto Pizza Bar

Strada I.C Visarion, nr. 10 Parter, București

Animaletto este unul dintre cele mai cool locuri unde poți mânca o pizza excelentă. Localul are un design superb, dar și un meniu care cu siguranță a impus noi standarde la nivelul orașului despre cum ar trebui să fie o pizza adevărată.

Gustosi Momenti

Strada Gheorghe Țițeica, nr. 121 B, București

Probabil cel mai puțin cunoscut local din lista noastră, unde am ajuns alături de niște prieteni care au spus într-o zi că au descoperit cel mai bun restaurant italienesc din București, fapt ce ne-a trezit interesul. Trebuie să recunosc că am fost impresionați, deoarece mâncarea lor este pur și simplu senzațională. Nu este cel mai strălucit din punct de vedere al design-ului, chiar destul de banal, dar mâncarea este direct de la mama ei, Italia, bucătarul șef fiind chiar sicilian.

Gustosi Momenti este cu siguranță un restaurant ce trebuie vizitat, deoarece pizza și pastele lor sunt la cele mai înalte standarde.

Latin Pizza

Bulevardul Ion C. Brătianu, nr. 34, București

Al doilea local “pizza-to-go” din lista noastră este Latin Pizza, probabil și unul dintre cele mai cunoscute din acest articol. Nu-s foarte multe de spus, doar că au varietate mare de rețete, blat subțire și un gust minunat. Perfectă pentru a fi savurată în timpul unei plimbări prin Centrul Vechi sau unul dintre marile bulevarde din apropiere.

Fomizza

Bulevardul Ion Mihalache, nr. 20, București

Fomizza este deschis chiar de cei de alături (Atelierul de Tarte), un loc similar cu cel de la Buoni e Bravi, dar cu un stil complet diferit, napoletan. Pizza lor este una dintre cele mai gustoase pe care le-am descoperit recent, iar ea poate fi savurată pe una dintre măsuțele improvizate de la intrare. Gust napoletan cu vibe de București. Sună bine, nu?

Treevi Pizza Al Taglio

Calea Victoriei, nr. 26

Deși sub umbrela Treevi există șase locuri unde puteți savura minunata lor pizza, noi am pus adresa pentru cel de pe Calea Victoriei pe care l-am vizitat.

O altă pizza “to-go”, “la felie” sau cum vreți s-o numiți, pe care o iubim deoarece ne oferă libertatea de a gusta din mai multe feluri diferite.

Tudi’s Pizza

Strada Zinca Golescu, nr. 28, București

Tudi’s Pizza este cea mai recentă descoperire a noastră și locul unde putem spune că fericirea trece prin stomac. Au o locație micuță și cochetă unde găsiți un gust autentic napoletan. Merită toate laudele noastre și în cazul în care nu ați încercat pizza lor, va recomandăm să o faceți.

PizzaMania

Strada Grigore Alexandrescu, nr 8, București

Gourmet este cel mai potrivit termen pentru a descrie experiența PizzaMania. Un bistro cochet, cu aer modern și elegant, unde orice iubitor de pizza sau paste poate avea o experiență senzațională. Garantăm că nu veți fi dezamăgiți!

Suntem siguri că majoritatea iubitorilor de pizza adoră și pastele, așa că puteți citi și despre restaurante unde se mănâncă paste bune în București.

Notă: Lista locurilor unde puteți mânca cea mai bună pizza din București rămâne deschisă și poate fi modificată în funcție de experiențele noastre, noi locuri descoperite, etc. Așteptăm să ne sugerați și alte locuri cool din București unde găsim pizza bună.5 thoughts on “Unde găsim cea mai bună pizza din București?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *